This Is

World

Fighting League

World Fighting League (WFL) is een vechtsport organisatie dat op hoog niveau gala's organiseert. Wij zijn al vanaf hun eerste grote gala een partner en afgelopen editie, 23 april 2017, waren wij ook weer van de partij. De groei van WFL is niet onopgemerkt gebleven, gezien de organisatie momenteel samenwerkt met televisiezender Spike. Gezien Spike het hele gala uitzendt is er gevraagd of wij ook rekening wilde houden met de huisstijl van Spike. Verschillende grafische elementen vanuit die huisstijl zijn dan ook terug te vinden in de animaties die wij gemaakt hebben voor dit evenement. Met name het lettertype en de schuine streep zijn herkenbare elementen.

Opkomst Vechters

Het grootste onderdeel van dit project bestaat uit het maken van de opkomst animaties. Deze animatie bestaat uit een afbeelding van de vechter, de bijbehorende statistieken, de naam en de naam van de gym waarvoor ze vechten.

Bekijk Animatie

Live VJ’en

Ook zijn wij zelf aanwezig op het evenement om alle beelden op tijd in te starten en om de overige content op de LED schermen te beheren. Wij zorgen ook voor de rode & blauwe sfeerbeelden die afgespeeld worden bij de opkomst van de vechters.

Openingsceremonie

Het tweede grote onderdeel is de openingsceremonie. Wij moesten de content verzorgen in het midden en eind stuk van de ceremonie. Dit bestaat uit een combinatie van snelle edits van bestaand film materiaal, eigen animaties en sfeerbeelden.

Bekijk Video